MTU Distributør

MTU Distributør

MTU er en ledende leverandør av dieselmotorer og tilbyr et bredt og moderne produktutvalg for blant annet skip, industri og land

Bostek har over 45 års erfaring som importør og distributør av dieselmotorer og fremdriftssystemer fra en av verdens ledende produsenter, MTU.

MTU

MTU leverer et vidt spekter av dieselmotorer til skip, industri, landbruk, jernbane og militære kjøretøy, og olje- og gassindustrien. For kommersielle applikasjoner inkluderer dette blant annet de kjente Series 2000 (300 til 1500 kW) og Series 4000 (700 til 3500 kW) motorene.

Dieselmotorene, kjent for sin utmerkete kvalitet, er kraftfulle med høy ratio for ytelse/vekt som gjør de velegnet for maritim bruk. Motorene er driftsøkonomiske, miljøvennlige og robuste.

Engine Control Unit

Den elektroniske styreenheten, Engine Control Unit (ECU), er selve hjernen til en moderne motor. Den overvåker og styrer motorens nøkkelfunksjoner og er grensesnitt mot fartøyenes automasjonssystem.
Styreenheten optimaliserer alle parametere som sikrer lave utslipp av miljøskadelige gasser, lavt dieselforbruk og høy ytelse gjennom motorens levetid.

MTUs ledende teknologiske posisjon er takket være teknologien utviklet innen turboladning, Common Rail dieselinnsprøytning og elektronikk. Alt egenutviklet av MTU for å sikre at alle komponenter er optimalisert.